loader imageföretagsevent eskilstuna

Upplev ditt nästa företagsevent tillsammans med oss på skyttman & co

En kreativ och hållbar eventbyrå som tar sig an företagsevent i Eskilstuna. Vi är experter på att utveckla, planera och genomföra event och projekt av olika slag. 

Vi tar an ditt nästa företagsevent ESKILSTUNa

Söker ni en personlig, kreativ och erfaren samarbetspartner som kan skapa ert företagsevent? Då har ni hittat rätt. På Skyttman & Co skapar vi professionella företagsevent där era individuella behov och önskemål står i fokus; oavsett om det handlar om att uppmärksamma en mindre händelse eller att skapa en oförglömlig upplevelse för många gäster. Lär känna oss mer genom denna länk

Företagsevent eskilstuna

Kreativa företagsevent värda att minnas

Skyttman & Co är en kreativ eventbyrå som alltid ger det lilla extra för företag som vill uppnå ett bra företagsevent. Med förtroende, lyhördhet, nyfikenhet och kreativitet vill vi överträffa era förväntningar gång på gång och ni ska kunna sova lugnt om natten. Ett företagsevent, oavsett om det är fysiskt eller digitalt är som en livesändning, man har bara en chans och då ska allt sitta! Det är det vi vill ge våra kunder, vi vill att ni ska känna förtroende, trygghet, att vi ligger steget före, att vi har sinne för detaljer, att vi skapar magi och att vi har kul tillsammans med er.

Personal & Kundevent

Läs mer

Gala

Läs mer

Invigning & Jubileum

Läs mer

Unika möten

Läs mer

Urval av våra vänner