Julbord Eskilstuna

Välkommen till Valvet, ett fantastiskt julbord i Eskilstuna att minnas.

Vill du läsa mer innan du kontaktar oss? klicka här

Skicka in en förfrågan om julbord Eskilstuna

julbord Eskilstuna

Läs vidare om vårt julbord i Eskilstuna

Upplev äkta julefröjd på Valvet i Eskilstuna – Ge ditt team en välförtjänt paus och skapa minnen före julen.

Vår unika julkväll, som fokuserar på hållbarhet och högkvalitativa råvaror, väntar på er hela december. Vi tar emot grupper på 20 till 40 gäster per kväll för en festlig julupplevelse med utsökt julbord och en imponerande efterrättsbuffé.

Vi prioriterar råvarorna och använder hållbara ingredienser i vår exklusiva julmeny. Varje rätt är noga utvald för att garantera högsta kvalitet och minska matsvinn. Våra produkter kommer från lokala och hantverksmässiga producenter.

För extra atmosfär kan ni njuta av underhållning med Charlotte Göthberg och DJ Richard Fröjdendal. Charlotte leder kvällen med skräddarsydd underhållning från vår scen.

Boka redan nu för en minnesvärd och hållbar julupplevelse hos Valvet! Pris: från 595 kr per person (exklusive moms). Grupper ska vara 20-40 gäster.

För bokningar, kontakta oss via: E-post: cafe@valvet.works Telefon: 070-631 07 08″

Välkommen till oss på julbord i Eskilstuna

Med flera års erfarenhet inom restraurangbranschen har vi komponerat ihop vad vi anser är ett perfekt, minnesvärd och hållbart julbord med stor vikt på fantastiska råvaror. 

Paulina Puustinen
Paulina Puustinen Caféansvarig, Café Valvet
Paulina Puustinen har stor erfarenhet av servicebranschen, både internationellt och nationellt.
Thomas Becker
Thomas Becker Köksmästare
Thomas meritlista är lång, han har bland varit köksmästare inom Wallmans koncernen samt drivit Högsjö Wärdshus. Thomas har även vunnit Årets kock i Västmanland.
Benny Skyttman
Benny Skyttman Versamhetsansvarig
Benny har de senaste 15 åren arbetat för en företagskoncern som ägs av Carl Jan Granqvist, i roll som bland annat VD. Idag driver han flertalet projekt i Eskilstuna för att lyfta besöksnäringen.

Fira denna högtid med vårt kompletta julbord i Eskilstuna

Så — Varmt välkommen till en oförglömlig julupplevelse i hjärtat av Eskilstuna! På vår restaurang är julbordet inte bara en måltid, det är en tradition som vi värnar om med passion och omsorg. Låt oss ta med dig på en smakfull resa genom den svenska julens rika kulinariska arv, en komplett måltidsupplevelse.

Vår Tradition av Julbord i Eskilstuna: För oss är julbordet mer än bara en måltid. Det är en möjlighet att föra samman vänner, familj och kollegor för att dela glädje och skapa minnen. Vi har en lång tradition av att arrangera julbord i Eskilstuna, och vi är stolta över att fortsätta denna tradition år efter år. Vår julbordserfarenhet är fylld med smaker som hyllar de svenska jultraditionerna och skapar en atmosfär av gemenskap.

Lokala Råvaror för Autentisk Smak: Vi tror på att stödja vårt lokala samhälle och använda hållbart producerade råvaror i vår julmeny. Varje rätt är noggrant utvald för att garantera högsta kvalitet och den autentiska smaken av Eskilstuna. Genom att samarbeta med lokala producenter vill vi inte bara ge dig en utsökt måltid, utan också stödja vår miljö.

Mångfald och Kreativitet: För att göra din julupplevelse ännu mer minnesvärd inkluderar vi kreativa inslag och variationer i vårt julbord. Förutom de klassiska rätterna kommer du att upptäcka några spännande överraskningar som ger en modern twist till den traditionella julmaten. Vi strävar efter att tillfredsställa alla smaklökar och erbjuda något för alla.

Hållbarhet och Miljömedvetenhet: Vi är fast beslutna att göra vår julbordsupplevelse i Eskilstuna så hållbar som möjligt. För oss handlar det inte bara om att servera utsökt mat, det handlar också om att ta ansvar för vår planet. Därför har vi prioriterat hållbarhet i alla aspekter av vår julbordsservice.

Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan genom att använda lokala och ekologiska råvaror så långt det är möjligt. Vår satsning på hållbarhet innebär också att vi minimerar matsvinn och arbetar aktivt för att minska vår klimatpåverkan.

Kom och förena glädjen av julen med medvetenheten om vår gemensamma framtid. Boka ditt julbord hos oss och njut av en festmåltid som är gott för både själen och planeten.