Julbord på Valvet

Skicka in en förfrågan innan det blir fullt

Ett hållbart julbord på Valvet

Upptäck riktig julstämning med Valvets hållbara och kvalitativa upplevelse. Ge dina medarbetare och kollegor en välförtjänt paus och skapa minnesvärda ögonblick före julen.

Vår unika julkväll, som fokuserar på hållbarhet och högkvalitativa råvaror, väntar på er. Under hela december öppnar vi våra dörrar för grupper på 20 till 40 gäster per kväll. Ni kommer att njuta av ett delikat julbord och en fantastisk efterrättsbuffé.

Vi lägger störst vikt vid våra råvaror och använder hållbart producerade ingredienser i vår exklusiva julmeny. För att minska matsvinnet försäkrar vi att varje rätt på buffén är noga utvald för att garantera toppkvalitet. Varje produkt på buffén är noga utvald från lokala och hantverksmässiga producenter.

För att ytterligare höja stämningen kan ni också applicera underhållning med Charlotte Göthberg ackompanjerad av DJ Richard Fröjdendal. Charlotte leder kvällen från vår scen och skapar en skräddarsydd och minnesvärd atmosfär.

Boka redan nu för en oförglömlig och hållbar julupplevelse hos Valvet!
Pris: från 595 kr per person (ex moms).
Grupper bör bestå av minst 20 och högst 40 gäster per grupp.

För bokningar, vänligen kontakta oss nedan, eller via
cafe@valvet.works
070-631 07 08

 

Välkommen till oss

Vi vill att varje kund ska känna förtroende och trygghet. När vi har uppnått detta så vet vi att vi har lyckats med vårt mål, att skapa ett oförglömligt företagsevent i Eskilstuna.

Paulina Puustinen
Paulina Puustinen Caféansvarig, Café Valvet
Paulina Puustinen har stor erfarenhet av servicebranschen, både internationellt och nationellt.
Thomas Becker
Thomas Becker Köksmästare
Thomas meritlista är lång, han har bland varit köksmästare inom Wallmans koncernen samt drivit Högsjö Wärdshus. Thomas har även vunnit Årets kock i Västmanland.
Benny Skyttman
Benny Skyttman Versamhetsansvarig
Benny har de senaste 15 åren arbetat för en företagskoncern som ägs av Carl Jan Granqvist, i roll som bland annat VD. Idag driver han flertalet projekt i Eskilstuna för att lyfta besöksnäringen.