loader image



19 Maj
18:00

Välkommen till en sparrismiddag signerad Norbert Lang på Valvet!

Möt Norbert Lang och den vita sparrisen, våren första riktiga primör!
MENY
Amusse bouche:
Sparrisknopp i Schwarzwaldskinka kummincreme
Förrätt 1:
Sparris, lätt ingefära picklad, korianderfrö marinerad tartar på lax, laxrom, spädda blad, sparrisoljevinägrett, kimchi sesa
Förrätt 2:
Sparrisvelote med Noilli Prat, skaldjurs petit choux
Varmrätt:
Knackisch kokt sparris, vitlöksdoftande lamm, ramslöksholladaise
Ost:
Sparrischutney med apelsin, chili, lök, vinäger, honung & mynta serveras med Brillad Savarin och husets knäcke
Dessert:
Sparrisbeignet, rabarber & jordgubbssås, vitnougatparfait med Zacapa & mandelkrokant
Kuvertpris: 1 495 kr, välkomstdrink ingår.
Vinpaket med utvalda viner till menyn går att beställa på plats, även alkoholfria alternativ finns.
Boka bord redan idag till denna unika kväll den 19 Maj 18:00! Maila till info@skyttman.se, begränsat antal platser.