loader imageOm oss

Det är vi som är Skyttman & Co. Är du nyfiken på vad vi kan erbjuda dig är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper vi dig mer än gärna. Återgå till startsidan här

Vill du bli en av oss? Fyll i ansökan här

Thomas Becker

Köksmästare

Thomas meritlista är lång, han har bland varit köksmästare inom Wallmans koncernen samt drivit Högsjö Wärdshus. 2010 vann Thomas Becker Årets kock i Västmanland där han lyfte fram Braxen som en matfisk.

Paulina Puustinen

Caféansvarig

Paulina Puustinen har stor erfarenhet av servicebranschen, både internationellt och nationellt.

Benny Skyttman

Versamhetsansvarig

De senaste 15 åren efter utbildningen har Benny arbetat för en företagskoncern som ägs av Carl Jan Granqvist med varierande arbetsuppgifter och roller såsom verksamhetsansvarig och VD

Elin Öhlin

Bröllopsansvarig

Har tidigare arbetat som bröllopskoordinator ute på en av Sveriges vackraste öar, Lidingö. Medan brudpar fann varandra i kärleken så fann Elin kärleken för att få dagen att bli som brudparet önskat sig.

Ewa Barrögård

Administratör

Ewa sköter allt det administrativa. Från att svara på mail till att se till så att bokningar med information hanteras på rätt sätt. 

Edvin Unneberg &
Christian Hägler

Marknadsavdelning

Konsulterar Skyttman & Co via sitt bolag Agenci. Hjälper till med allt från sociala medier och webb till digitala strategier och marknadsföring.