loader imageCarl Jan Granqvist

“Det är en fröjd att arbeta med Benny Skyttman som tar ett stort ansvar för helheten vid ett måltidsarrangemang, inte minst värdskapet. Vi har tillsammans arrangerat både stora och små begivenheter såsom bröllop, konferenser, weekendresor, mat- och dryckesresor samt
middagar med kungligheter och andra celebriteter. Personligen sätter jag tilltro till dennagentlemans logistiktänk och sätt att koordinera samt samarbeta med såväl kunder/gäster, medarbetare som leverantörer.

Benny Skyttman och jag har samarbetat sedan Benny Skyttman började sina studier vidRestaurang- och hotellhögskolan i Grythyttan/Örebro Universitet mellan åren 2005-2008. Benny Skyttman har numera en Kandidatexamen i ämnet “Måltidskunskap och värdskap 180 hp.”
Benny Skyttman har varit ansvarig och VD för mina bolag, Vinkällaren Grappe AB och Saxå Bruk AB mellan år 2009 till 2019 samt haft rollen som agent för varumärket “Carl Jan Granqvist”.

Mellan åren 2016-2019 var Benny Skyttman även ansvarig för att initiera arbetet med att förstärka Saxå Bruk som en besöksdestination i Östra Värmland.

Önskar Benny Skyttman lycka till med företaget “Skyttman & Co”.

– Carl Jan Granqvist

Eskilstuna Näringsliv

Genom att under rådande pandemi våga satsa och gå från fast anställning till egen företagare är modigt. Han representerar den typ av talangfulla entreprenörer som Eskilstuna stolt kan stoltsera med. Att även bygga upp det Corona-anpassade konceptet Middagslyx.se i en innovationsmiljö som Valvet, gör att han tydligt visar hur nytänkande och hårt arbete kan ge framgång även i en värld som vänts upp och ner.

Benny är en viktig inspiratör och förebild för både yngre och äldre entreprenörer i hans närhet. 

– Nyföretagarcentrum