loader imageTÄVLINGSVILLKOR

Skyttman & Co tävling om att vinna en kock för en kväll hemma hos dig är öppen för privatpersoner över 18 år. Tävlingen pågår mellan den 2022-10-01 och 2022-11-09 och vinnaren kommer kontaktas via mejl efter att tävlingsperioden är avslutad, men senast den 2022-11-10.

Du deltar i tävlingen genom att signa upp dig på Skyttman & Co och middagslyx nyhetsbrev samt besvara tävlingsfrågan i formuläret. Skyttman & Co anställda kan ej delta i tävlingen. Det är totalt en (1) vinnare som tilldelas priset – en kock för en kväll hemma hos dig, efter överenskommelse om datum, tid och plats. Vinnaren dras slumpmässigt och beslutet kan inte överklagas. Priset måste accepteras som det är och kan inte bytas mot andra varor eller kontanter. 

Om vi inte kommer i kontakt med vinnaren via mejl en vecka efter det första försöket till kontakt kommer vinnaren att diskvalificeras från tävlingen och en ny vinnare dras. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vi accepterar endast ett tävlingsbidrag per person. Vid misstanke om fusk har vi rätt att bortse från inskickade bidrag. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller uppdatera villkoren under tävlingens gång.

Genom att delta i tävlingen antas att deltagaren har accepterat dessa villkor. Tävlingen arrangeras av Skyttman & Co AB. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy. Du kan när som helst avprenumerera från vårt nyhetsbrev.

Vinstvillkor:

Vinsten är personlig och kan inte tilldelas någon annan än vinnaren. Vinsten avser en kock för en kväll hemma hos dig i Eskilstuna kommun. Kocken är på plats i max 3 timmar. 

Det går att lägga till personer utöver 4 personer som ingår i tävlingen mot en summa på 795 kr per person. 

Drycker till middagen står vinnaren för.

Datum, tid och plats (inom Eskilstuna kommun) efter överenskommelse med Thomas Becker.

Vinnaren kommer att bli ombedd att medverka Skyttman & Co och middagslyx egna kanaler efter tävlingens gång.