loader imagePersonal & Kundevent

Vi anordnar stora som små personal- och kundevent. Allt från konferenser och mindre personalfester till pampiga jubileer och julfester med extra allt.

Vi riggar scen med bild, ljud och ljus, vi styr med cateringen som resulterar i att god mat och dryck serveras av erfaren och rutinerad personal. Med era önskemål, vår kompetens och kreativa idéer skapar vi tillsammans ett oförglömligt företagsevent.

Gala

Uppdaterad text kommer inom kort!

Invigning & Jubileum

Uppdaterad text kommer inom kort!

Unika möten

Känner du att ditt företag behöver en välförtjänt paus från jobbet? Vi ger er en oförglömlig upplevelse där ni kan koppla av och bygga relationer. Genom god mat, bra stämning och vackra miljöer.

En passion för värdskap, möte och destinationsutveckling.

Vi kan konsulteras för arbetet med gäst- och måltidsupplevelser, organisationsstruktur inom besöksnäringen, destinationsutveckling och projektledning vid införande av nya affärssystem, rutiner med mera. Vare sig Ni ska starta, redan driver eller vill förbättra Ert företag inom besöksnäringen.

Just nu sköter vi bland annat driften av Valvets Co-working på konsultbasis, se www.valvet.works. Värdskap genomsyrar allt vi gör och vi föreläser gärna om detta viktiga ämne.

Vi hjälper till med ett drömbröllop!

Tillsammans med Elin Öhlin Making Memories Sweden som har stor erfarenhet av att planera och koordinera, och har över 30 bröllop på sin meritlista. Tillsammans med vår grundare Benny Skyttman och vår köksmästare Thomas Becker, som också har stor erfarenhet av bröllopsmiddagar, blir vi ett starkt team för att skapa oförglömliga positiva minnen för livet!

Går ni i tankarna att gifta er?
Kontakta gärna Elin på wedding@skyttman.se