loader image

070-631 08 00

info@skyttman.se

Tjänster

En passion för värdskap, möte och destinationsutveckling.

Vi kan konsulteras för arbetet med gäst- och måltidsupplevelser, organisationsstruktur inom besöksnäringen, destinationsutveckling och projektledning vid införande av nya affärssystem, rutiner med mera. Vare sig Ni ska starta, redan driver eller vill förbättra Ert företag inom besöksnäringen. Just nu sköter vi bland annat driften av Valvets Co-working på konsultbasis, se www.valvet.works

Värdskap genomsyrar allt vi gör och vi föreläser gärna om detta viktiga ämne.

Catering kombinerar värdskap med en fantastisk måltidsupplevelse.

Vill ni erbjuda en perfekt personalaktivitet eller företagsevenemang så är catering för er. Vi lagar och serverar maten, så får ni fokusera på det viktigaste; sällskapet. 

Vi hjälper gärna till med större beställning hem eller till företag, alltifrån leverans, till att en kock och/eller serveringspersonal åker dit ni önskar samt tillagar och serverar maten.

Kontakta oss på info@skyttman.se
Vi utgår från Eskilstuna.

Vi hjälper till med ett drömbröllop!

Tillsammans med Elin Öhlin Making Memories Sweden som har stor erfarenhet av att planera och koordinera, och har över 30 bröllop på sin meritlista. Tillsammans med vår grundare Benny Skyttman och vår köksmästare Thomas Becker, som också har stor erfarenhet av bröllopsmiddagar, blir vi ett starkt team för att skapa oförglömliga positiva minnen för livet!

Går ni i tankarna att gifta er?
Kontakta gärna Elin på wedding@skyttman.se