loader imagePersonal & Kundevent

Vi anordnar stora som små personal- och kundevent. Allt från konferenser och mindre personalfester till pampiga jubileer och julfester med extra allt.

Vi riggar scen med bild, ljud och ljus, vi styr med cateringen som resulterar i att god mat och dryck serveras av erfaren och rutinerad personal. Med era önskemål, vår kompetens och kreativa idéer skapar vi tillsammans ett oförglömligt företagsevent.

Gala

En viktig aspekt för framgång är att fira när det går bra. En fullspäckad gala föreslår vi för att premiera medarbetare, samarbetspartners eller kunder. En gala blir ett signalement för ert bolag och ett minne för livet. 

Att samlas för att hylla och fira framgång är viktigt för att skapa ny glöd och engagemang, men viktigast en gemenskap som förenar och uppmuntrar till framgång.

Vi projektleder och skapar galan tillsammans med er och våra fantastiska leverantörer. Vi utlovar fantastisk mat, underbar serveringspersonal och inte minst, en kväll att minnas!

Invigning & Jubileum

Ska ni lansera en ny produkt eller tjänst, firar företaget 10 år eller flyttar ni från ett kontor till ett annat? Detta ska firas! Vid speciella företagstillfällen är det viktigt att fira och uppmärksamma detta, på så sett skapar du ökad relation till målgruppen samtidigt som du stärker varumärket.

Vi ser till att bidra med energi, idéer, kompetens och samordning med underleverantörer, så att ni kan fortsätta fokusera på kärnverksamheten. Vi tar projektet från inbjudan till städning för att säkerställa ett gott och minnesvärt resultat.

Unika möten

Känner du att ditt företag behöver en välförtjänt paus från jobbet? Vi ger er en oförglömlig upplevelse där ni kan koppla av och bygga relationer. Genom god mat, bra stämning och vackra miljöer.

En passion för värdskap, möte och destinationsutveckling.

Vi kan konsulteras för arbetet med gäst- och måltidsupplevelser, organisationsstruktur inom besöksnäringen, destinationsutveckling och projektledning vid införande av nya affärssystem, rutiner med mera. Vare sig Ni ska starta, redan driver eller vill förbättra Ert företag inom besöksnäringen.

Just nu sköter vi bland annat driften av Valvets Co-working på konsultbasis, se www.valvet.works. Värdskap genomsyrar allt vi gör och vi föreläser gärna om detta viktiga ämne.

Vi hjälper till med ett drömbröllop!

Tillsammans med Elin Öhlin Making Memories Sweden som har stor erfarenhet av att planera och koordinera, och har över 30 bröllop på sin meritlista. Tillsammans med vår grundare Benny Skyttman och vår köksmästare Thomas Becker, som också har stor erfarenhet av bröllopsmiddagar, blir vi ett starkt team för att skapa oförglömliga positiva minnen för livet!

Går ni i tankarna att gifta er?
Kontakta gärna Elin på wedding@skyttman.se